De ce merg oamenii la psiholog?

De ce merg oamenii la psiholog?

Bine te-am regăsit!

Te-ai întrebat vreodată, de ce merg oamenii la psiholog?

Îți voi răspunde la întrebarea asta în cea mai recentă carte a mea, pe care îți garantez că o vei citi cu sufletul la gură, exact ca pe un thriller.

Cartea are valoare de adevăr pentru că descrie situații de viață complexe, trăite de oameni normali, ca mine și ca tine.

Dragoste la vârsta a treia, criza de la mijlocul vieții, drame, trădări, evenimente care-ți pot reconfigura viața într-o secundă, toate te așteaptă să le descoperi.

Fiecare dintre noi ne confruntăm mai devreme sau mai târziu cel puțin cu o situație de viață copleșitoare, cu o criză existențială.

Ce facem? Ne victimizăm plângându-ne la prieteni și privind neputincioși cum universul nostru existențial se prăbușește?

Pierdem energie și timp, privind aceeași perspectivă subiectivă, riscând să ne îmbolnăvim?

Perpetuam criza prin alimentarea acelorași gânduri și acțiuni care a generat-o

SAU

Cerem  ajutor specializat la o persoană calificată și cu experiență?

Uneori te gândești că problema prin care treci tu e cea mai mare și cea mai grea. Știi ceva?

Ai dreptate. Problema ta e întotdeauna cea mai grea, pentru că e a ta. Pentru că nu vei simți niciodată durerea altuia așa cum o simți pe a ta.

Dar crede-mă că merită să arunci o privire spre problemele celorlalți și vei constata că dacă ei au găsit o soluție, sigur vei găsi și tu. Nu uita că orice problemă are o soluție!

Aurora

Nu sunt comentarii!

Posteaza un comentariu